Viu l’estiu a Verges, apunta’t al Casal o al Campus Jove 2020

Aquest estiu, tots aquells nens i nenes de 3 a 15 anys que vulguin, podran gaudir de l’estiu a Verges. L’Associació de Lleure Les Tribanes de Verges organitza del 22 de juny al 4 de setembre el CASAL D’ESTIU (de P3 a 5è de Primària) i el CAMPUS JOVE (6è a 3r d’ESO). Els grups es poden veure modificats en funció de les inscripcions.

  • En els propers dies, es publicarà un vídeo presentació del Casal i Campus Jove, on s’explicarà detalladament el funcionament d’aquests i les mesures que es prendran per a la realització de totes les activitats.
  • Posteriorment, durem a terme una reunió online, on respondrem tots els dubtes que ens pugueu plantejar.

 

*Els anteriors punts, substitueixen les reunions de presentació i informatives que realitzàvem els anys anteriors. Tanmateix, la reunió online podrà esdevenir presencial si l’actualitat ens ho permet.
 

Inscripcions via online als següents enllaços. Mes endavant, habilitarem les inscripcions de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Verges.

* Les Tribanes es reserva el dret a poder fer modificacions a les dates, logística de les reunions informatives, l’organització de grups, l’organització de les activitats i qualsevol altre qüestió que es pugui veure alterada per la COVID-19. Les Tribanes estarem pendents a totes les informacions que ens arribin del Departament de Salut, el Departament d’Ensenyament, la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol.

** Com a associació, i seguint les normes i indicacions del Departament de Salut, ens comprometem a complir els hàbits d’higiene i les normes seguretat que s’estan prenent per la pandèmia COVID-19.

*** Tal com s’ha comentat des del Departament d’Ensenyament, apostem per realitzar un casal de caire educatiu. Això no vol dir que es perdi la part de lleure (jocs i tallers), sinó que s’hi sumarà la part educativa i d’aprenentatge vivencial.

Important! Recordeu que tothom ha d’omplir l’Autorització del Dret d’imatges!

INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU

INSCRIPCIÓ CAMPUS JOVE 

Autorització DRET IMATGES

Data límit d’inscripcions fins divendres 12 de juny

Per a més informació:     

Tel. 682184755 (Martí Aiguabella) o ‪bé 638192627 (Sònia Brias)

a/e: lestribanes@gmail.com

 

CASAL VERGES 2020 JPEG CAMPUS JOVE VERGES 2020 JPEG