Viu l’estiu a Verges, apunta’t al Casal o al Campus Jove 2018!

Aquest estiu, tots aquells nens i nenes de 3 a 14 anys que vulguin, podran gaudir de l’estiu a Verges. L’Associació de Lleure Les Tribanes de Verges organitza del 25 de juny al 7 de setembre el CASAL D’ESTIU (de P3 a 4t Primària) i el CAMPUS JOVE (5è Primària a 2n ESO).

Aquí us deixem tota la informació:

  • CASAL D’ESTIU VERGES

Durant els dies de Casal s’hi faran un munt d’activitats, des d’esports, fins a jocs de pistes pel poble. A més, anirem a la piscina i a la platja i farem excursions amb bicicleta o a peu pels entorns del poble de Verges. També, disposarem d’una piscina situada al camp de futbol.

Horari: de 9 a 1 del migdia amb la possibilitat de menjador de 1 a 3 del migdia. El servei de menjador és amb servei de càtering.

Podeu formalitzar la inscripció online a: https://docs.google.com/forms/d/14nGpquAGX6I-tJ1HRaKE7xCRcDh89JG3InGzKBEk_ZI/viewform?edit_requested=true

Límit d’inscripcions fins divendres 1 de juny

 

  • CAMPUS JOVE VERGES

Durant els dies del Campus es realitzaran un munt d’activitats, sobretot de caire esportiu, però també excursions en bicicleta, dies de platja, de piscina, acampades, sortides extra, etc.

Horari: de 9 a 1 del migdia.

Podeu formalitzar la inscripció online a:

https://docs.google.com/forms/d/1v0i0PvhsBXclqTadeXIxh65AkHrsKEyTZPD4HoYTMxw/edit

Límit d’inscripcions fins divendres 1 de juny

RECORDEM:

DIVENDRES 1 DE JUNY: A la Sala de Lectura, entrega d’inscripcions, pagaments i atendrem qualsevol dubte, de 2/4 de 5 de la tarda a 7 de la tarda.

DIVENDRES 8 DE JUNY: REUNIÓ INFORMATIVA a la Sala Polivalent (Casal d’Estiu a les 8 del vespre; Campus Jove a 2/4 de 9 del vespre).

Les inscripcions es poden fer a través del formulari online, o també via correu electrònic lestribanes@gmail.com o bé a l’Ajuntament de Verges.

 

Per a més informació:

Tel 676042770 (Marçal) o ‪bé 653578326 (Adrià)

Cartells Campus i Casal 2018