Programació de Vespres sota el Campanar 2020

Verges programa un any més les actuacions sota el campanar en un moment on la cultura ha de ser el motor d’una societat crítica i plena d’esperança.

Els Vespres sota el campanar de Verges no podien fallar en un any complicat com aquest, on la majoria de la societat s’ha vist afectada per la pandèmia de la COVID-19. És per això que presentem una programació per a tots vosaltres, perquè sortiu de casa, en gaudiu i somrieu. Perquè la cultura també és la cura!

Aquest any la programació dels Vespres sota el campanar es centra en músics i grups de gran nivell, en la màgia, en la cultura popular i en el cinema. La programació comptarà amb els concerts de Miquel Abras, Joan Reig, Ginestà i Gemma Humet, un espectacle músico-poètic a càrrec de Carla Barroso i Dafnis Balduz, el tradicional Combat de Glosal’espectacle d’Enric Magoo, que celebra 40 anys de trajectòria dalts dels escenaris.

Tots els espectacles i actuacions són gratuïts, i tindran lloc a les a les 10 de la nit a la Placeta de l’1 d’octubre de Verges.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries i de seguretat vigents per a la bona realització dels actes, l’aforament serà limitat.

Cartell Vespres sota el Campanar 2020