Suspensió de la Festa Major de Sant Julià i Santa Basilissa

Benvolgudes i benvolguts,

Amb la Festa Major a tocar i per motius estrictament de seguretat sanitària i per la realitat del moment que estem vivint, us comuniquem la suspensió dels actes de la Festa Major de Sant Julià i Santa Basilissa de Verges.
Tot i haver pogut celebrar tots els actes d’estiu i una festa major del Roser reduïda amb total seguretat i amb totes les mesures sanitàries establertes, l’Ajuntament de Verges i la Comissió de Festes han decidit prendre aquesta decisió gens agradable amb un exercici de responsabilitat i solidaritat, veient la tendència i l’evolució que protagonitza el virus de la Covid-19.
La nostra Festa Major és un senyal d’identitat amb un gran moviment social i un element important del patrimoni del nostre poble, en la que durant els seus dies de celebració serveix encara més d’eix per relacionar-nos amb la resta de veïnes i veïns. Però la situació encara és molt complexa i hem de ser-ne conscients i responsables. Així doncs, amb moltes ganes de poder seguir treballant per futures festes majors i d’altres actes del nostre municipi, us demanem la màxima comprensió i prudència davant d’aquesta crisis que malauradament ens ha tocat viure.
Tanmateix, aquesta decisió no afectarà l’arribada dels tres reis mags d’Orient. Els propers dies s’informarà de l’organització d’aquest esdeveniment.
Moltes gràcies per la vostra comprensió.
Ajuntament de Verges i Comissió de Festes.
Acta de festa Major del Roser. Grup de veïns ballant sardanes
Foto: Joan Coll