2a edició del Concurs de curtmetratges “Lo curt és breu”

Si!! Tornem i ben carregats d’energia per convertir de nou Verges amb un gran plató cinematogràfic amb una gran gala final!

  • Com funciona la prova?

La prova consisteix en crear un curtmetratge d’una durada màxima de 2 minuts. La temàtica del curt és de lliure elecció i hi hauran d’aparèixer quatre elements (un objecte, una frase, una acció i una localització) que us proporcionarem en el moment que vingueu a recollir el full d’inici d’inscripció.

 

  • Quan es projectaran els curts?

Els curts es projectaran diumenge 28 de juliol a la Placeta de Verges a dins el marc de la gala temàtica que us tenim preparada. La gala s’iniciarà a les 20:30 h del vespre.

 

  • Quins medis es poden utilitzar per gravar els curts?

Els medis permesos per a la gravació seran oberts, tant es poden utilitzar telèfons mòbils, càmeres reflex, vídeo càmeres, etc.) l’únic requisit indispensable que serà comprovat durant l’entrega del curt serà que sigui amb format mp4 i amb una resolució de 1920×1080.

 

  • Inscripcions i inici del concurs

Les inscripcions s’hauran de realitzar a través de la pàgina web del concurs o en el moment que es munti la parada. L’horari de recollida de les bases serà dissabte 27 de juliol de 9 del matí a 12 del migdia. A partir d’aquest moment es donarà per iniciat el concurs i disposareu fins a les 11 del matí del diumenge 28 per entregar els curts.

 

Més informació, bases de participació, formulari d’inscripció a http://www.locurtesbreu.cat/

 

RECORDEU: la Gala serà aquest diumenge 28 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre a la Placeta de Verges. ENTRADA GRATUÏTA. No hi falteu!

Hi haurà servei de menjars i begudes a càrrec de Freecandó.

LO-CURT-ES-BREU-2019_CARTELL