Punt Lila a la Nit Jove de la Festa Major de Verges

Recordeu que demà divendres 13 de setembre, donarem el tret de sortida a la Festa Major del nostre poble. Per endavant tindrem tres dies de festa, per gaudir amb la família, els amics i coneguts, les diferents activitats proposades: sardanes, concerts, el sopar popular i els carrers engalanats, tots ells i molts més són motius de festa grossa i trobada familiar.

Tanmateix, a vegades la festa no és sinònim de respecte. Volem una Festa Major divertida, lúdica i segura per a tots i per a totes. Així que enguany a Verges, i per tal de preveure i combatre la violència masclista i ajudar possibles víctimes, tindrem un PUNT LILA* la Nit Jove de dissabte 14 de setembre (Pista poliesportiva de les 12 de la nit a les 4 de la matinada).

No hi ha cap dubte que la voluntat de treballar en clau de gènere no entén d’edats ni d’horaris, però entenem aquesta necessitat de remoure consciències i de reeducar la societat a l’espai d’oci nocturn. Els Punts Liles són espais que es creen amb doble objectiu; per una banda, de donar visibilitat a aquesta problemàtica que és present dins la nostra societat, a través de la sensibilització i prevenció i, per l’altra, atendre possibles agressions masclistes, amb la presència d’una professional especialitzada.

Gent de Verges, fem-nos nostre el carrer i gaudim de la festa, de la nostra festa, d’una festa lliure i segura. Us desitgem a tots una molt bona Festa Major!

Punt Lila Verges
* Aprofitem també, per fer una crida a totes aquelles persones interessades a col·laborar en el Punt Lila. Heu de trucar o dirigir-vos a l’Ajuntament de Verges i deixar el vostre nom i telèfon de contacte o bé, al mateix Punt Lila dins l’horari previst (dissabte nit, pista poliesportiva, de les 12 de la nit a les 4 de la matinada). Tota ajuda serà benvinguda💜