Primer concurs de cançó d’autor

Una de les novetats destacades de l’edició d’enguany de Vespres sota el Campanar és el primer concurs de cançó d’autor/a en llengua catalana. La proposta té com a principal objectiu potenciar el gènere i la llengua catalana, així com brindar oportunitats a nous talents emergents. El concurs aposta per fomentar i impulsar la cançó d’autor i que el nostre municipi segueixi essent-ne un referent.

 

La participació a la primera edició del concurs ha estat un èxit. S’han presentat 14 propostes amb cançons originals de la pròpia autoria, de les quals un jurat format per personalitats del món de la música i la cultura n’ha escollit tres finalistes que actuaran a la final del proper 24 de juliol a les 10 del vespre.

 

El jurat l’ha format la Rosa Pou (cantautora i poeta), en Marc Roura (programador i productor de l’Espai Ter), en Lluís Pérez (músic i director) i en Jordi Novell (cap de projectes del grup Enderrock).

 

Les 14 persones participants han estat: Laia Llach, Tomàs Fletxa, Sement, Projecte Mau, Olga Zoet, Nil Nadal, Ricard Grell, Arnau Serrallonga, Titu Martí, Miona, Micos i Koalas, Marta Shanti, Roger Torné i Montañez.

 

Una vegada que el jurat hagi valorat totes les propostes, els finalistes escollits que tocaran en directe el proper diumenge són l’Olga Zoet, l’Arnau Serrallonga i la Laia Llach.

 

El primer guanyador/a del concurs es decidirà mitjançant votació popular aquest proper diumenge. Així doncs, us animem a venir i a participar-hi.

 

Moltes i moltes gràcies a tots els participants.