NIT DE TEATRE – UN TAL SHAKESPEARE

Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals.

Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú.
Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant.
Els mateixos personatges creen unes problemàtiques que els involucren a viure unes peripècies constants. Intentaran resoldre el conflicte a la seva manera i mai serà la millor manera, provocant un desenllaç pervers i amb conseqüències terribles, fent que l’espectador es sorprengui constantment i es diverteixi.
Un show fet a mida de Marcel Tomàs, que entre i surt de l’espectacle com i quan vol, tan aviat recita un fragment shakespearià com resolt problemes quotidians que sorgeixen a l’escena. Teatre dins el teatre.
El dilema, més que Ser o no ser, és Riure o no riure. Tot depèn de tu. Si decideixes no riure queda’t a casa. Si vols riure no et perdis Un tal Shakespeare i vine a aquest diumenge 10 de juliol a Verges.
T’hi esperem!