“Estratègia Verges”; un projecte per impulsar un espai de diàleg i debat sobre el model comercial i econòmic de la vila

El 13 de setembre donarem el tret de sortida a Estratègia Verges, un projecte finançat per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Verges per impulsar un espai de diàleg i debat sobre el model comercial i econòmic de la vila. Fins el 30 d’octubre s’obriran diversos espais de participació i trobada per tal de parlar entre les veïnes i veïns del poble sobre com es troba Verges a nivell comercial i econòmic i identificar quins són els reptes que el futur ens planteja i com podríem donar-hi resposta.

Les fases d’aquesta projecte són:

  • Del 13 al 26 de setembre: Respondre l’enquesta sobre el teixit comercial del poble. Hi haurà dues enquestes; una que hauran de respondre els comerciants o empresaris del poble, i una altra, que hauran de respondre els veïns i veïnes del poble. A partir del dia 13 de setembre, trobareu les enquestes al web i xarxes socials de l’Ajuntament de Verges.
  • El 14 i 21 d’octubre: Diàlegs vilatans: Quin model comercial i econòmic volem? Ens trobarem a la Sala Polivalent a les 8 del vespre per conversar sobre el poble que volem i quin tipus de comerç i activitat econòmica ens agradaria acollir.
  • 30 d’octubre: Presentació dels resultats. Es presentarà el document que recollirà les línies estratègiques treballades.