Es cancel·la el Combat de Glosadors d’enguany

El poble de Verges ha programat un any més les actuacions sota el campanar en un moment on la cultura ha de ser el motor d’una societat crítica i plena d’esperança.

 

Els Vespres sota el campanar de Verges no podien fallar en un any complicat com aquest, on la majoria de la societat s’ha vist afectada per la pandèmia de la COVID-19. I vist l’èxit d’enguany, estem més que convençuts que aquest és i ha de ser el camí, perquè la cultura també és la cura. I és per això que volem aprofitar aquest escrit per adreçar unes paraules d’agraïment a tots els qui heu omplert la Placeta de l’1 d’octubre diumenge rere diumenge, amb un comportament exemplar i complint en tot moment amb les mesures sanitàries establertes. Gràcies de tot cor!

 

Lamentablement us hem d’informar que, a causa de les circumstàncies actuals i després de reunir-nos amb el personal sanitari de la zona per analitzar la situació, ens veiem obligats a cancel·lar el darrer acte d’enguany que era el Combat de Glosadors. La situació d’alerta actual i les característiques particulars de l’acte, ens obliguen a prendre aquesta trista decisió. Ens dol molt i molt, però cal ser responsables i la salut de les persones preval per sobre de tot.

 

Els propers dies analitzarem la situació i informarem sobre la Festa Major de Verges del proper mes de setembre.

 

Moltíssimes gràcies a tothom per la comprensió i per la participació a tots i cadascun dels actes.

Gemma Humet a Verges