El Club de la Feina

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Verges, es presta el servei del Club de la Feina.
El Club de la Feina és un servei on les persones que cerquen feina troben acompanyament tècnic, recursos i formació per millorar les competències i el grau d’autonomia per la inserció laboral.
 
Les tasques que es realitzen en ell són:
  • Tutories individualitzades en un espai segur i de confiança per tal poder d’exposar detingudament el servei i que la persona expressi la seva trajectòria i què és el que busca i/o necessita laboralment.
  • Avaluació del perfil professional.
  • Píndoles formatives. Aquestes píndoles poden fer proporcionades pel Consell Comarcal del Baix Empordà. També es pot proporcionar informació i acompanyament per la inscripció en píndoles o formació d’altres d’entitats.
  • Suport informàtic per la recerca de feina.
  • Programa d’ocupació. Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es porten a terme diversos programes d’ocupació subvencionats pel SOC
  • Borsa de treball Empordà Professionals, on es podran optar a ofertes de feina del territori.
 
El Club de la Feina és un servei adreçat a persones en situació d’atur o millora d’ocupació, que estan en recerca activa de feina. Proporciona assessorament i resolució de dubtes en la recerca de feina i inserció laboral i recursos comarcals. Permet també tenir contacte directe i accés a la borsa d’Empordà professionals.
 
Si us interessa el servei, o coneixeu a algú que li pugui interessar, us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament de Verges, a través del telèfon 972 78 00 07, o a través de l’adreça electrònica: ajuntament@verges.cat