El 40è aniversari de la Coral Vergelitana

Corrien les primeres setmanes de l’any 1982 quan alguns components de l’antic Orfeó Vergelità van formar una nova coral: la Coral Vergelitana. Des d’aleshores el conjunt ha mantingut la seva activitat sense interrupció i sota el mestratge de diferents directors musicals, actualment sota la direcció de Lluís, net d’una de les àvies fundadores. Els més de quaranta cantaires que componen la coral actualment, procedents de Verges i rodalies, comparteixen el goig pel cant i les ganes d’aprendre amb l’objectiu de passar-ho bé i amb la il·lusió que el públic gaudeixi, s’emocioni i es diverteixi de les actuacions que realitza habitualment.

El tret de sortida del 20è aniversari de Vespres sota el Campanar no podia començar d’una manera millor que amb un concert que promet ser d’allò més especial. Serà el diumenge 3 de juliol a les 10 de la nit.
«Les corals hem patit molt la pandèmia. L’obertura del concert 1a cançó de la coral. Tot a capela. Cap acompanyament instrumental, repertori divers, d’arreu del món i idiomes i èpoques diferents. Il·lusionats i honor».