Diumenge 23 d’agost; concert amb Gemma Humet

Aquest diumenge 23 d’agost, a les 10 de la nit a la Placeta de l’1 d’octubre, podrem gaudir d’una de les veus amb més personalitat de l’escena musical catalana; la de la Gemma Humet.

La cantautora Gemma Humet és una de les artistes més compromeses i versàtils dels últims temps. Recull la tradició de la cançó d’autor i protesta dels Països Catalans com a punt de partida per a un món musical i líric personal, que ha plasmat en dos discos propis i un de nou en camí, a més d’haver fet nombroses col·laboracions amb artistes de renom com Lluís Llach, Toti Soler, Joan Manuel Serrat o Kepa Junkera.
No hi falteu!
🆓 Concert totalment gratuït
🍻 Hi haurà servei de bar a càrrec de la Comissió de Festes de Verges.
Tanmateix us recordem que:
📌 Per tal de garantir totes les mesures de seguretat a causa dels efectes de la Covid-19, tots els actes de Vespres sota el Campanar es realitzaran amb l’aforament limitat per a 250 persones.
📍 El recinte de la Placeta de l’1 d’octubre estarà tancat al públic i s’obriran les portes a un quart de 10 del vespre, tres quarts d’hora abans de l’inici de l’acte.
🔖 A partir d’aquesta hora, totes aquelles persones que desitgin accedir-hi, l’organització els facilitarà una acreditació gratuïta (una per persona) a la mateixa entrada.
⛔️ Un cop s’hagin omplert totes les localitats, es tancarà l’accés.
😷 És obligatori l’ús de mascareta.
🌧 Si degut a les previsions meteorològiques l’acte s’ha de celebrar a l’interior, les condicions variaran.
Gemma Humet a Verges