Concert de Rumba i música popular amb Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic

Atenció amics i amigues!

Aquest proper diumenge 31 de juliol hem preparat un vespre especial perquè volem celebrar amb tots vosaltres aquests fantàstics 20 anys de Vespres sota el Campanar.

I quina millor manera que fer-ho ballant amb en Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic:

JOAN GARRIGA (La Garriga, Vallès Oriental, 1972), fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú. Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.
Des del 2016 comença a tocar i cantar amb el Mariatxi Galàctic, un grup de Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia – Vallesana que toca cançons inèdites actualment d’en Joan i versions re visionades de cançons pròpies dels grups anteriors i altres populars del cançoner de taverna i ball de plaça. En formació de bateria (Rambo), baix elèctric (Marià Roch), depenent del concert de guitarra (Madjid Fahem) i acordió diatònic (Joan Garriga), tots ells havien coincidit a La Troba Kung fú i d’altres projectes. Fan conviure el pes rocker dels baixos amb les melodies patxangueres de l’acordió, el batec ballador de la percussió amb la paraula voladora del cant i el plor de corda mediterrània.

 

A més, podreu venir a sopar amb la fantàstica Foodtruck de Freecandó.

Volem convidar-vos a viure una vetllada ben especial a la Placeta de l’1 d’octubre de Verges. Celebrem-ho plegats?

Us hi esperem!

Concert gratuït.