Concert amb la cantant i compositora Magalí Sare

Magalí Sare (Barcelona, 1991). Després d’estar molt de temps amb un peu en la música clàssica i un altre en la moderna, la cantant fa el salt definitiu cap al Jazz quan comença a compondre les seves pròpies cançons durant la carrera, les quals culminen en el seu primer disc com a cantautora Cançons d’amor i dimonis (2018, Autoeditat) produït per Vic Moliner i Panxii Badii.
L’any 2020 treu dos discos a duo: A boy & a girl amb el guitarrista Sebastià Gris, produït per David Soler, projecte amb el qual guanyen el primer premi de jazz de Juventudes Musicales de España i el primer premi de música en llengües minoritàries SUNS Europe celebrat a Udine, Itàlia; i Fang i Núvols amb el contrabaixista Manel Fortià, duet conegut per interpretar l’himne de Catalunya d’una manera revolucionària a l’última cerimònia d’investidura del president.
També la podem sentir posant veu al disc Estómac de Clara Peya (2018) i com a soprano del Quartet Mèlt en els discos Maletes (2016) i Xarrampim! (2017). A més, l’any 2020 va posar veu al prestigiós anunci d’estiu d’Estrella Damm.
L’abril del 2022, llença el seu segon disc com a cantautora titulat ESPONJA produït per en Pau Brugada i ella mateixa amb les col·laboracions especials de Salvador Sobral i Las Migas. El presenta al Teatro Monumental de Madrid, al Palau de la Música de Barcelona al Festival Strenes i a l’Auditori de Girona, entre altres llocs.
Aquest diumenge 7 d’agost, a les 10 de la nit a la Placeta de l’1 d’Octubre, la cantant i compositora Magalí Sare, ens presentarà el seu darrer treball titulat “Esponja”, un treball on Sare reflexiona sobre la creació de la pròpia personalitat i posa èmfasi a les etapes de la seva vida que més defineixen el nostre caràcter: infància i adolescència, èpoques tendres, convulses i plena de canvis. A nivell musical, “Esponja” és un viatge pel pop mediterrani amb tocs folklòrics i experimentals.
No us ho podreu perdre!
Concert gratuït.