Concert amb Joanjo Bosk

Divendres 15 de juliol, a les 9 del vespre a La Placeta
Joanjo Bosk (Figueres, 1976). En els darrers anys la seva inquietud artística i amplitud de registres l’han obert musicalment i situat com una de les veus més interessants del panorama català. Debuta en solitari l’any 2007 i engega una nova trajectòria, valent i arriscada, que l’apropa al que podríem definir com a cançó d’autor. Els seus inicis, però, es remunten a l’any 1992, esdevenint un referent de l’escena Gironina més rockera. D’aquesta etapa queden quatre discos d’estudi com a cantant i lletrista d’altres bandes i molts concerts arreu de l’estat espanyol.
A principis de 2016 participa en l’espectacle musical “Sota les cunetes, justícia” on recupera i reivindica clàssics de la cançó i de la lluita contra la dictadura franquista juntament amb altres companys com Feliu Ventura, Cesk Freixas, Verdcel, Maritxell Gené, Rusó Sala, etc. L’embrió del recital va ser l’acte impulsat per Òmnium Cultural davant de la presó Model el 20 de novembre de 2015..
En l’actualitat està centrat en el seu nou disc “Camí d’aigua”, un disc clau en la seva carrera i que coincideix amb els 10 anys de trajectòria en solitari.
JOANJO-2