Concert amb Alidé Sans

El proper diumenge 18 d’agost a 2/4 de 10 de la nit a la Placeta, torna Vespres sota el Campanar de la mà d’Alidé Sans; cantautora de llengua occitana (gascó aranès), que ens oferirà la seva música influenciada per ritmes càlids com la rumba, el reggae i el soul.

Alidé Sans Mas (Vall d’Aran, 1993) és una cantant de llengua occitana (gascó aranès). Filla del polític Jusèp Loís Sans i la cantant Lúcia Mas Garcia. Va començar per ser coneguda en la cançó d’Occitània amb el títol “Esperança”, fet amb el grup de hip hop SHHNHC, l’any 2012. Ha participat en festivals com Barnasants amb Enric Hernàez i Rovira, Escota e Minja o encara Hestiv’òc de Pau. Va cantar l’himne aranès a l’acte oficial de la Diada.
Alidé Sans deixa veure en la seva inspiració la influència de ritmes càlids com la rumba, el reggae, el soul, però canta gairebé sempre en occità aranès. Compon, escriu i canta les seves propies cançons. Va reinterpretar en occità la cançó “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach, juntament amb el cor occità Barrut per al Disc de La Marató 2018. Esteu preparats per gaudir-ne?

Hi haurà serveis de menjars i begudes a càrrec de Freecandó.

 

Vespres 2019 Alidé Sans