Cinema a la fresca – dijous 19 de juliol

Dijous 19 de juliol, a les 10 de la nit a la Placeta – Cinema a la fresca

La festa de la vida, també coneguda com a C’est la Vie! (en francès, Li Sens de la fête), és el nom d’una pel·lícula de comèdia francesa dirigida per Olivier Nakache & Éric Toledà estrenada en 2017. La pel·lícula va ser protagonitzada per Jean-Pierre Bacriy Gilles Lellouche. A més, va ser seleccionada per competir en el Torontó International Film Festival.

El Wedding planner, Max, està organitzant unes noces en un castell del segle XVII, en el transcurs de la qual ha de bregar amb un assistent volàtil i sovint mal parlat, personal desaparegut, cambrers rebels, un nuvi exigent, egocèntric, un sistema elèctric dubtós… i molt més.

Entrellaçats amb els seus problemes professionals també hi ha els seus problemes personals. Està en una separació de prova de la seva esposa i el seu encunyat, que també és un dels seus cambrers. L’altre assistent de Max, és el seu amant, qui amenaça amb posar fi a la seva relació i comença a copejar a un dels cambrers per provar-ho. Ah, i a més és l’aniversari de Max.

Per a tots els públics.

CEST-LA-VIE-1