Aquest dijous 2 de juliol; espectacle de màgia de la mà d’Enric Magoo

Aquest dijous 2 de juliol, a les 10 de la nit i a la Placeta de l’1 d’octubre de Verges, es podrà veure dins del programa dels Vespres sota el Campanar, l’espectacle que celebra els 40 anys de professió del mag Enric Magoo.

Durant els seus 40 anys de professió, l’Enric Magoo ha participat en els millors festivals internacionals de màgia de tot el món i ha tingut una especial dedicació per als espectacles infantils, mesclant pedagogia i espectacle en la màgia.

L’Enric Magoo ha participat en una gran quantitat d’espectacles i fa quatre dècades que crea estil i història amb més de 5.000 actuacions. Ha estat el guanyador d’un gran nombre de premis, entre ells el Gran Premi Nacional de Màgia a Oviedo el 1987 i a Valladolid el 1995. L’any 1991 va ser el guanyador del 3r Premi Mundial de Màgia Còmica (FISM) a Lausana (Suïssa) i dos anys més tard van atorgar-li la Vareta de Plata i Gran Premi a la IXa Edició de Monte-Carlo Magic Stars. Entre d’altres guardons, va guanyar també el Premi FIMAG a la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí el 2015 i, dos anys més tard, va ser el guanyador del Premi Trajectòria Magicus al VIII Festival de Màgia Jove de Barcelona. L’últim premi rebut ha estat la Medalla d’Or de Màgia Còmica al Merlin Awards – International Magicians Society, el 2018, atorgat per la societat internacional de mags més gran del món, amb més de 41.000 membres.

Preparats per creure en la màgia?

Cartell Enric Magoo