AMICS, espectacle músico-poètic de la mà de Carla Barroso i Dafnis Balduz

Seguim amb Vespres sota el Campanar…

I aquesta vegada, ens fa especial il·lusió presentar-vos l’espectacle “Amics”, de la mà de la cantant Carla Barroso -molts de vosaltres la recordareu dels “Músics Confinats”- i l’actor de teatre cinema i televisió,

Dafnis Balduz.
“AMICS” neix de les ganes de trobar-se, d’abraçar-­se. Neix de la necessitat de sentir a prop aquelles persones que en algun moment de la vida vam decidir estimar. Persones que, sense tenir un vincle de sang, s’han tornat indispensables en el nostre dia a dia. Éssers que són refugi, consell, disbauxa, reflexió i pau. En definitiva, aquella colla de gent que ens fa sentir bé: els amics.
AMICS és un viatge a través de l’amistat de dos artistes. Cantant i actor, actor i cantant, es troben navegant per un riu d’humor, música i text. Acompanyats per Joan Salvat Papasseït, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal, Blaumut, Mario Benedetti, Tracy Chapman, Ramón Llull, Whitney Houston, Miquel Martí i Pol, Elton John, Rocío Jurado, Jaime Gil de Biedma, Lluís Llach, Raffaela Carrà, Federico García Lorca… i més amistats diverses.
Ens tornem a trobar aquest diumenge 26 de juliol, a les 10 de la nit a la Placeta de l’1 d’octubre, amics?
Amics_1-3-800x445