19a edició de Vespres sota el Campanar

El poble de Verges esdevé un cop més una cita imprescindible de l’estiu empordanès.Una programació pensada per a un públic transversal, oberta a tothom i amb noms destacats del panorama musical català.
La del 2021 serà la 19a edició i vol seguir l’estela d’anys anteriors i, per això, la programació d’aquest any convida a artistes reconeguts i emergents per omplir La Placeta de l’1 d’octubre de música i art, amb la clara intenció que totes les persones visquin una vetllada que els convidi a la reflexió i al poder transformador de la cultura. Per això comptarem amb dos dels noms més potents de la cançó d’autor, Roger Mas i Cesk Freixas, i descobrirem les propostes de Clàudia Cabero, Tona Gafarot i de les germanes Nora i Rita Baulida.
Com sempre, també podrem viure espectacles on la música, la literatura i el territori s’uneixen, i ho farem amb un homenatge a l’escriptora Palmira Jaquetti, “Palmira al Baix Ter” de la mà d’Elisenda Rué i Izan Rubio.
Enguany, podrem tornar a gaudir del tradicional concurs de glosadors i de la cantada d’havaneres amb Les Anxovetes.
  • Tots els espectacles són gratuïts.
  • Tots els actes tindran lloc a les 10 de la nit a la Placeta de l’1 d’octubre de Verges.
  • L’accés serà per ordre d’arribada i complint les mesures sanitàries vigents. S’obriran portes al públic a partir de les 9 del vespre.
  • Hi haurà servei de bar.

Descarrega’t tota la programació en pdf VESPRES SOTA EL CAMPANAR 2021